Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Tymen Hart Freerunning

Beste ouders/verzorgers,

Update 13 maart: Helaas kunnen wij de lessen niet door laten gaan ivm de huidige richtlijnen van onder andere het ministerie en de KNGU. De lessen zullen weer worden hervat vanaf 31 maart. Mocht u vragen hebben, neem dan aub contact op.

Wij willen u graag op de hoogte brengen van de landelijke richtlijnen betreft het coronavirus, omdat wij natuurlijk veel met kinderen werken en de gezondheid van uw kinderen en ons team ontzettend belangrijk vinden. Wij willen u daarom vragen om de volgende punten in acht te nemen.

– hygiëne (was de handen van uw kinderen regelmatig, liefst voor én na de les)
– hoest of nies in de elleboog en niet in de hand, maar gebruik het liefst papieren zakdoekjes die je na gebruik direct weggooit
– zieke of niet lekker voelende kinderen kunnen het beste de lessen overslaan totdat zij zich weer beter voelen

Verder gaan wij door zoals u van ons gewend bent en verzorgen wij leuke en leerzame Freerunning lessen voor uw zoon of dochter!

Meer info: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

 

Tymen Hart Freerunning behoudt zicht het recht om beeldmateriaal wat tijdens lessen, trainingen, evenementen en workshop(s) gemaakt is, te gebruiken voor social media & promotie doeleinden. Als u of uw kinderen deelnemen aan deze activiteiten, stemt u automatisch in met bovenstaande. Indien u dit niet wenst, kunt u dit schriftelijk aangeven via e-mail.

Bij inschrijving, lidmaatschap of het aanvragen van informatie en/of een offerte, stemt u er mee in dat u benaderd kan worden via het door u opgegeven mailadres en of telefoonnummer.

Op alle facturen van Tymen Hart Freerunning zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Als u gebruik maakt van mijn diensten, ga ik er logischerwijs vanuit dat u van deze voorwaarden op de hoogte bent.